Remote desktop fara parola la user

Discutii/Probleme/Intrebari/Raspunsuri cu si despre Windows
Post Reply
TiTex
Administrator
Administrator
Nume Real: Alex

Remote desktop fara parola la user

Post by TiTex »

Probabil ca nu pe multi intereseaza dar avand in vedere ca eu eram obisnuit cu editari de registry pe windows xp , de curand am avut nevoie sa fac acest lucru pe un PC cu Win 7 si mi-a luat vreo 10 minute pana am gasit mai ales ca nu aveam nici acces la net.

Deci ca sa permiteti unui user sa se conecteze pe remote desktop , sau poate chiar voi vreti sa va conectati remote pe PC-ul de acasa/birou dar nu vreti sa va setati o parola pt el , pasii sunt urmatorii

Intrati la Start in casuta unde scrie "Search programs and files" scrieti gpedit.msc , dati enter si vi se deschide o consola. In consola respectiva va duceti la

Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Local Policies > Security Options

Dubluclic pe cheia Set Accounts: Limit local accounts use of blank passwords to console login only si il setati pe Disabled

Image
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul

Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum
darkofeel
Newbie
Newbie
Nume Real: TJC

Re: Remote desktop fara parola la user

Post by darkofeel »

Multumim pentru tutorialele tale TiTex sunt bune de scris in carnetel!!! Nu stii cand te lovesti de ele. Multam!
Post Reply