Uefa Champion's League
Re: Uefa Champion's League
bogdane nu e vorba de cine a castigat si de cate ori, ci de faptul ca de la renumire nu a castigat nimeni de 2 ori consecutiv. kapish?
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
eu n-as zice ca e favorita barca 
oricand poate sa se infiga Ibra la un gol ... ce-mi plac meciurile astea din UCL mai ales cand se joaca intre echipe tari chiar daca s-a terminat 0-0 zici ca ma uitam la un meci pe playstation.

oricand poate sa se infiga Ibra la un gol ... ce-mi plac meciurile astea din UCL mai ales cand se joaca intre echipe tari chiar daca s-a terminat 0-0 zici ca ma uitam la un meci pe playstation.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Milan cu Barcelona ua jucat acasa la Milan ; in retur vor juca in Spania , si la un scor egal mai mare de 0-0 (adica 1-1;2-2;3-3;...;n-n;) Milan merge mai departe , pentru ca are goluri in deplasare .Wolvarine wrote:si dupa egalul cu milan barca e favorita si o sa mearga mai departe .
da da ...Freak wrote:bogdane nu e vorba de cine a castigat si de cate ori, ci de faptul ca de la renumire nu a castigat nimeni de 2 ori consecutiv. kapish?

Scoruri din Tur :
Benfica 0-1 Chelsea
APOEL 0-3 Real Madrid
Marseille 0-2 Bayern
Milan 0-0 Barcelona
-- Editat --
Semi-finalele (26/27 Aprilie & 3/4 Mai)
Finala (19 Mai, Fußball Arena München, 20.45CET)
Meciuri :
17 April 2012
Bayern - Real Madrid
Referee: Howard Webb (ENG) – Stadium: Fußball Arena München, Munich (GER)
18 April 2012
Chelsea - Barcelona
Referee: TBD – Stadium: Stamford Bridge, London (ENG)
Sper sa ia Chelsea anul asta UCL.
Prea au avut ghinion in ultimii ani.
Forta Chelsea!
Prea au avut ghinion in ultimii ani.
Forta Chelsea!
asteptam sa vedem titlul si la noi acasa da spec ca il vom prinde si noi in viata asta
de obicei se joaca tot intre echipele mari:|
de obicei se joaca tot intre echipele mari:|
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
daca n-ati observat (aviz pt xxx) aici se discuta despre UCL (champions league)
@iacob si eu sper sa castige Chelsea pentru ca toata lumea ii considera echipa mai slaba si nu prea le dau sanse mai ales ca joaca pe Allianz Arena , terenul lui Bayern . Anyway , sper sa fie un meci frumos.
@iacob si eu sper sa castige Chelsea pentru ca toata lumea ii considera echipa mai slaba si nu prea le dau sanse mai ales ca joaca pe Allianz Arena , terenul lui Bayern . Anyway , sper sa fie un meci frumos.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Nu a fost prea frumos meciul,dar l-am trait cu sufletul la gura pe final.
Au fost intorsaturi de situatie spectaculoase si Chelsea a avut mai mult noroc.
Au fost intorsaturi de situatie spectaculoase si Chelsea a avut mai mult noroc.
pacat ca nu a castigat bayern . nu-s fan bayern dar mai fegraba tin cu bayern decat cu chelsea . De la chelsea mi-a placut petru cech. un portar de nota 10 .

Eu sunt fan Chelsea de pe vremea in care a jucat Mutu acolo.
Ma bucur pentru ei,chiar daca nu au meritat sa castige,insa fotbalul e pe goluri.
Ma bucur pentru ei,chiar daca nu au meritat sa castige,insa fotbalul e pe goluri.
Chelsea a aratat ca stie fotbal cu toate ca a fost contestata si inca e, ca cica nu a meritat ca puii mei, pana la urma pe goluri se joaca fotbalul...