Scorul ii 3-0(numai). Lucescu si Petrescu, nici in ruptul capului nu or sa vina la nationala! De ce? Poi acolo unde sunt ei acum castiga milioane de euro, dispun de jucatori valorosi si nu sunt injurati de galerie. Mircea Lucescu, daca va veni antrenorul Romaniei, va fi una din greselile lui cele mai mari... in momentul de fata, din toti jucatorii Romaniei, cei convocati si neconvocati, indiferent ce antrenor vine, nu vor reusi sa formeze o echipa omogena, de care sa ai pretentii sa te califici la Rio. atata timp cat te CHINUI sa scoti un egal amarat cu ungaria, sa ai 2 suturi pe poarta tot meciul, sa nu poti sa legi 2-3 pase fara sa te impiedici sau sa te deposedeze, nu are rost sa vorbim de Rio... alea sunt discutii pt echipe de genul Olanda-Anglia-Spania-Franta-Sudia, etc, care presteaza un joc placut, atacuri organizate, bine gandite si cel mai important ingredient SPECTACOLUL! La romania singurul spectacol ar fi sa ne uitam la Piti cum se agita pe marginea terenului, altcv spectaculos nu am putea vedea..... acum sa ne rugam sa nu ne dea 4-0... desi nu ar strica...
-- Editat --
La scorul de 2-0 pt Olanda, unul din comentatori a spus ceva de genul: "Olandezii joaca bine, foarte bine". Pai tin sa-l anunt ca daca nu imi zicea, chiar nu imi dadeam seama ca Olanda joaca bine...ma gandeam ca joaca golf pe teren...sincer...deci dupa o repriza si ceva, in care nu am avut un sut pe poarta, 2-3 pase legate, o ajuns ala la concluzia ca Olanda joaca bine... WoW :O
-- Editat --
mno din pacate, so terminat 4-0...ceva ceva tot am nimerit eu bine

) acum ca so terminat meciul, daca stau sa ma gandesc, romanii sunt cei care jucau golf pe acolo..dadeau cu picioru in minge de zici ca dadeau cu crosa..ori cum frumos meci....(Franta-Spania, conduce Spania cu 1-0)

oricum aplaudat efortul, pt Gardos care a scos un penalty pt Olandezi, Pantilimon o incasat 4 goluri, si pentru celelalte pase, actiuni extraordinare, care din pacate nu au durat mai mult de 5-7 secunde....