Waffles
Waffles
Ofer invitatii pe waffles, unul dintre cele mai bune trackere de muzica din lume (alaturi de what.cd). Conditia e sa aveti experienta in materie de trackere, si sa va cunosc din joc. Daca sunteti niste anonimi abia sositi pe ilogic, nu va obositi sa-mi cereti invitatie, fiindca nu o sa primiti.

Re: Waffles
e-mail : edited-- multam :d
Last edited by fpz0r on Wed Nov 09, 2011 19:29, edited 1 time in total.
Reason: :)
Reason: :)
http://deadfix.com/wp-content/uploads/2 ... moving.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Invitatie trimisa. Editeaza-ti postul, si nu posta mailul in public, ca sa nu fie probleme. Deci de acum inainte, cine vrea invitatie, sa-mi trimita PM cu e-mailul.
P.S.: Toti cei care primiti invitatie, sa nu cumva sa va bata gandul sa faceti fake upload si alte cele, fiindca primiti ban instant, si o data cu voi si eu.
P.S.: Toti cei care primiti invitatie, sa nu cumva sa va bata gandul sa faceti fake upload si alte cele, fiindca primiti ban instant, si o data cu voi si eu.
Cei care vreau invitatie sa i trimita pm la vrossi cu emailu lor, sa nu posteze aici, sau sa vb pe steam

Mai am 2 invitatii pe care le voi da aici, deci cine vrea sa se grabeasca sa-mi trimita PM (sistemul de invitatii e acum deschis dar se poate inchide oricand). Invitatii anytime nu o sa dau.
Later edit: Am dat si ultima invitatie.
Later edit: Am dat si ultima invitatie.