Arie acoperire RCS-RDS

Discutii generale, viata de zi cu zi, orice subiect care nu are un forum separat
Post Reply
aka.Tataru

Arie acoperire RCS-RDS

Post by aka.Tataru »

Salut la toti,

De cateva zile m-am in Marasti, pe Oltului, la casa. Este instalat UPC, mi se pare ca-i abonament de 70 ron, insa merge execrabil de prost..asta cand merge.

Ideea e ca vreau sa-mi schimb provider-ul de net de la UPC la RDS.

Am sunat la RDS serviciu clienti pentru a ma interesa de arie de acoperire a servicilor RDS, in speta fibra optica insa nu mi-a putut oferii informatii deoarece ei detin harta servicilor doar pentru blocuri iar pentru case trebuie vorbit cu un agent comercial zonal RDS care sa-mi calculeze o instalare separata si s.a.m.d. . Problema e ca astia n-au orar decat de la 9 pana la 18 si nu prea am cand ajunge in acest interval la ei, de aceea prefer sa va intreb pe voi initial. (poate, poate :d)

Intrebarea mea este, daca sunt persoane care au avut sau stiu despre o astfel de experienta, ce costuri implica o instalare RDS pentru casa ?

Mersi ;)
NeoVirus

Re: Arie acoperire RCS-RDS

Post by NeoVirus »

Din cate stiu eu daca nu au deloc retea pe strada ta nu cred ca o sa miste careva dintre ei doar pentru o singura persoana. Chiar daca ai pe strada si trasa retea ca sa ii suni tu pe ei sa-ti traga de la retea in casa fibra optica te cam costa. Acum depinde de ce oferte au ei. A da fibra optica oricum nu iti ajunge pana in casa. doar pana la modemul de pe strada, iar de la modem in casa ta nu mai e fibra optica. Cel mai bine ar fi sa mergi la ei la sediu sa vorbesti cu ei. Sper sa reusesti ceva!.

Succes!
k0pilashu

Post by k0pilashu »

Nu sunt costuri....instalare Gratuita + 1 Luna Gratis Internet ! Orice instalare !

Dar problema e....ca sa fie o retea apropiata locului,blocului,caselor,de unde sa se poata face legatura prin fibra !

Stima !
NeoVirus

Post by NeoVirus »

Tocmai ai facut rezumat la ce am scris eu mai sus :))
aka.Tataru

Post by aka.Tataru »

mda...m-am mai interesat dar cam putine sanse sa fie trasa fibra prin zona aia sau prin apropiere :( deci sunt nevoit sa raman cu UPC-ul vietii.
Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Claudiu

Post by Killaflo »

Ia-ti clicknet zic eu cares multumit de el
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
WoLvA
Administrator
Administrator
Nume Real: Lory

Post by WoLvA »

si clicknetul ii varza . the best la ora actuala ii RDS .
Image
TiTex
Administrator
Administrator
Nume Real: Alex

Post by TiTex »

se ridica si clicknetu'
dupa parerea mea in maxim un an de zile va fi mai bun decat UPC-ul :) ... cel putin asa mi-a soptit o pasarica , dar se poate sa fiu si nebun pentru ca pasarelele nu vorbesc :D
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul

Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum
Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Claudiu

Post by Killaflo »

Si eu mis in situatia lui taturu ca fibra nu baga la casa la o singura persoana
Image
Image
Image

Image
Image