nu stiu ce sa zic , poate o dau in balbaieli si ma contrazic desi am zis mai sus ca poate sa fie un banner sa reprezinte gaming-ul in general nu doar cstrike ... despre asta era vorba
si la cel care e acum daca as avea psd-ul as scoate doar cele doua icoane din mijloc si le textul "community" si as fi multumit de el , dar chiar si asa are parca o conexiune cu look-ul forumului se potrivesc nu am o idee clara ce si de ce dar asa mi se pare mie
nu am zis nici o clipa ca nu imi place ce ai facut tu , dar lipseste acel ceva pe care nu poti sa pui degetul dar stii ca nu e ceea ce vrei, poate doza aia mica de complexitate!?
chiar si daca are mai multe elemente cum are cel care e acum , nu sunt aruncate doar acolo pe panza sa fie de umplutura ci au un rost si sunt combinate foarte bine si elegant ... de cand am vazut rezultatul am zis "this is it" , deci a meritat chiar si o plata minuscula.
logoul care l-am facut eu se poate scala , dar poate fontul care l-am folosit nu e cel mai potrivit pentru dimensiuni mici , tocmai de aceea am creat un sablon (custom shape) care e la urma urmei un vector deci nu ar avea de ce sa nu se poata scala pentru ca n-are treaba cu pixelii (ti-am si trimis pe mail) si poti distinge destul de usor literele chiar si la dimensiuni mici cum e smiley-ul asta
prima versiunea a banerului facut de tine mi-a placut mai mult , poate si pentru ca logoul de acolo seamana un pic cu cel de la sk gaming
in fine , nu dau sfaturi pentru ca nu sunt de meserie ...pentru mine a fost o faza in care ma tot jucam cu photoshop si asa au iesit tot ce am postat pe aici (banere,userbar,logo,etc) , totusi ma bucur ca mai sunt oameni pasionati si de altceva in afara de jocuri si chiar au habar
P.S. un logo adevarat nu se face in photoshop daca vrei scalare fara pierderi de calitate ci intr-un program vectorial de ex. illustrator