Need Help!

Discutii generale, viata de zi cu zi, orice subiect care nu are un forum separat
Post Reply
ariki
Administrator
Administrator
Nume Real: Marian

Need Help!

Post by ariki »

Am si eu o intrebare daca o persoana scoate vorbe care nu sunt adevarate pot sa ii fac reclamatie la politie ?
Adica, ma refer daca vor lua in considerare ...
P.S: nu sunt niste lucruri minore sunt niste acuzati grave de care eu nu dispun!
Salut!
warning   Warning
------------
dyply
V.I.P.
V.I.P.

Re: Need Help!

Post by dyply »

NU cred k politia te ia in considerare,traesti in rom :-q daca vrei sa rezolvi ceva fa rost de dovezi si dal in judecata :-bd
Image
ariki
Administrator
Administrator

Post by ariki »

Ma am martori, adica toti astia de pe aici care le zice ... se "lauda" ...
warning   Warning
------------
darkofeel
Newbie
Newbie
Nume Real: TJC

Post by darkofeel »

ariki stii cum este treaba cu reclamatiile astea?

Varianta 1
Poate sa te ameninte un cetatean ca te bate sau ca te omoara. Tu ca un cetatean corect te duci la politie si depui reclamatie ca cetateanul x a spus ca vrea sa te bata sau sa te omoare.

Politistul iti da frumos o foaie depui declaratia, trece aproape un an sau doi, il cheama pe respectivul inculpat si va pune pe aman2 sa depuneti declaratie. Daca mai aveti ceva de impartit unul cu altul, evident ca dupa atata timp v-au trecut nebuniile din cap si numai aveti nimic de impartit, si declarati frumos ca aveti o legatura pasnica.

Varianta 2
Te duci la politie, si spui ca te-a alaergat cetateanul x si ca a vrut sa te bata dar tu ai scapat, politistul stii ce iti spune?

Te-a batut domle? Nu! Atunci cand o sa te bata, sa vii la noi sa depui declaratie.

Vorbesc din propria experienta, daca ai nelamuriri l-e astept.
ariki
Administrator
Administrator

Post by ariki »

Ma sa rezolvat am un amic care il are pe frasu comisar in politie si mii la dat pe tasu la telefon si a zis sa ma duc la politie ca pt asa cv trebuie obligat ca ei, sa-mi dea de ales dintre dosar penal / amenda sau sa scriem un citat dintrala cum ca ea vorbele lea scos aiurea... si la urmatoarea abatare sa se dea amenda... Si mia zis k daca nu se rezolva sa il sun pe el, ca are grija oricum merci de ajutor.. :-bd
warning   Warning
------------
Post Reply