Despre ACTA

Discutii generale, viata de zi cu zi, orice subiect care nu are un forum separat
WoLvA
Administrator
Administrator
Nume Real: Lory

Re: Despre ACTA

Post by WoLvA »

scapam de acta in varianta propusa. poate pe viitor o sa apara intr-o noua varianta .
Image
Freak
V.I.P.
V.I.P.

Post by Freak »

si scapam si de aia cumva :D
Andree

Post by Andree »

Poi nam scapat mereu?=))
Raffy
Newbie
Newbie
Nume Real: Rafael

Post by Raffy »

Mai bine sa nu se aprobe ca altfel....stam si suflam la trompeta :P
Andree

Post by Andree »

:))
WoLvA
Administrator
Administrator

Post by WoLvA »

exista Tv , console (te joci ce ai apucat deja sa piratezi) , etc . nu-i sfarsit de lume daca n-ai bani sa cumperi toate programele , jocurile , filmele , muzica ,etc. Cum am trait fara ele acum 10-14 ani asa o sa putem si de acum incolo .
Image
Hannibal
Global Moderator
Global Moderator
Nume Real: Ionut

Post by Hannibal »

Iti comanzi jocuri de pe net ca sunt destule si is ieftine.Joci cs ca asta il ai cumparat. Filmele dale in spume mergem la cinema avem 20 de sali de cinema ai de unde alege.
Don't hate the H hate the game
Image
Andree

Post by Andree »

:((,tot numi place daca sar aproba ACTA:(((((((,sau sa se aprobe dastea de genul la ACTA:(( ar fi adio fb,adio youtube adio cam tot:((
Hannibal
Global Moderator
Global Moderator

Post by Hannibal »

De cade facebook ala vietii ce tare ii. PROTV si acuma stire de ultima ora un grup de n persoane sau sinucis in urma inchiderii site-ului facebook. Daca dupa filmu ala avatar so sinucis oameni dapai dupa facebook. Daca se aproba asta e nu ma tem ca am aci 700 de jocuri am ce juca plus ca voi cumpara pentru consola multe asa ca dal in spume acord.Noi zicem ca is scumpe jocurile ca le vedem in magazin da sunt site-uri unde is chiar ieftine jocurile.Nici io nam stiu de ele pana acuma.
Image
Andree

Post by Andree »

:-S of of
TiTex
Administrator
Administrator
Nume Real: Alex

Post by TiTex »

Hannibal wrote:De cade facebook ala vietii ce tare ii. PROTV si acuma stire de ultima ora un grup de n persoane sau sinucis in urma inchiderii site-ului facebook. Daca dupa filmu ala avatar so sinucis oameni dapai dupa facebook. Daca se aproba asta e nu ma tem ca am aci 700 de jocuri am ce juca plus ca voi cumpara pentru consola multe asa ca dal in spume acord.Noi zicem ca is scumpe jocurile ca le vedem in magazin da sunt site-uri unde is chiar ieftine jocurile.Nici io nam stiu de ele pana acuma.
tu numa te joci pe PC ? ... trist
jocurile sunt ultimul lucru care ma intereseaza pe PC , mie mi de programe care nu prea mi le pot permite cum e de exemplu Photoshop sau toata colectia Adobe CS (creative suite) care probabil ajunge in jur de 1000 $ + alte o gramada de programe c are le folosesc zi de zi
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul

Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum
Hannibal
Global Moderator
Global Moderator

Post by Hannibal »

Cine foloseste asa ceva da intradevar pacat. Da pentru majoritatea nu cazurile speciale ca tine sunt programe de vazut filme free si de ascultat muzica iara.Un utilizator de rand altceva nul intereseaza inafara de jocuri si filme gratis si chestile de baza un bsplayer/winamp/acdsee etc. Din cati suntem majoritatea se tem ca dispar torrent si nu mai pot lua ei jocuri si filme putini is care mai folosesc si photoshop, winmentor, office etc.
Image
paX
Administrator
Administrator

Post by paX »

Titex, este Gimp ca alternativa la PS. Si o gramada de alte solutii gratis la alte programe -> Linux. Oricum, argumentul ca exista un program care nu ti-l permiti, si de asta il "imprumuti" de pe internet suna cam ciudat. Ca si cum eu nu-mi permit ferrari, dar il "imprumut" pe cel al vecinului. Nu cred ca ti-ar placea sa-ti "imprumut" Ferrariul tau fara sa primesti ceva in schimb, nu?

ACTA cica ar trebui sa protejeze "artistii" de piraterie. Dar cine ne protejeaza pe noi, consumatorii, de filmele proaste sau alte produse proaste care au preturi ridicate. Adica, sa fim seriosi. Cate filme n-au fost la care ati mers sperand sa fie ceva bun (din cauza ca trailerele erau inselatoare) si a fost o prostie.... Noi sa nu ne simtim furati, la asemenea faze?

Problema aici e ca ne-am invatat cu lucruri gratis si usor de obtinut, de aceea doare acta in primul rand. Si ca e invaziva, in forma ei actuala, in al 2-lea rand.
TiTex
Administrator
Administrator
Nume Real: Alex

Post by TiTex »

Nu cred ca e cazul sa-mi explici de linux si de solutii free :) , iar agumentul meu in ceea ce priveste photoshop-ul este cat se poate de real dar nu se limiteaza doar la photoshop ... e doar un exemplu si nu e vorba doar de mine.
Nu mi-l permit in sensul ca eu nu castig nimic din utilizarea lui ... e doar un hobby pentru mine iar ca sa-l cumpar "sa ma joc" nu mi se pare tocmai o afacere prea buna. Oricum este foarte scump pentru salariile (majoritatii ... poate nu in cazul tau) din est.
Iar de Gimp te las pe tine sa-l folosesti :)) ... ala nu-i photo editing ce faci cu gimp , adica l-am avut instalat si duce mare lipsa de optinuni care fac din photshop ... Photoshop
Probabil o sa zici sa-mi gasesc alt hobby , nu cred ca e nevoie oricum nu l-am mai avut instalat de vreun an ce am zis mai sus am zis doar sa subliniez faptul ca sunt softuri care pur si simplu sunt prea scumpe pentru salariile tarilor din Est si nu e vorba doar de Romania aici.Cum sunt destule cazuri in care intri pe un site sa vezi ceva si iti baga un mesaj in fata de genu' "This content it's not available for your country" in special site-uri din SUA , atunci daca nu suntem egali cu ei din acest punct de vedre de ce am fi in cazul preturilor ?
Sunt constient ca ceea ce vreau eu si anume preturi mai mici pentru tarile estice nu este posibil asa ca probabil o sa folosesc un soft crack-uit daca va fi nevoie.

Doar o idee despre ce vorbesc e-mag adobe photoshop cs5 6.329 Lei ... spor la cumparaturi

Una peste alta sunt curios cati din utilizatorii de acasa au cumparat o licenta de office + windows care pana la urma le folosesc toti , linux-ul iasa din poveste din start din moment ce vrei sa te si joci ( cstrike ) pe PC.

Chestia cu ferrari-ul e ridicola , nu poti sa faci o comparatie intre ati permite un ferrari si o licenta photoshop.

Nu incurajez nicidecum folosirea softurilor piratate , tot ce am scris mai sus e doar punctul meu de vedere.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul

Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum
WoLvA
Administrator
Administrator

Post by WoLvA »

TITEX poti sa scoti de la siganute utile & informatii > upload fisiere > megaupload .
Image
Post Reply