IlogicGroup on Facebook

Discutii generale, viata de zi cu zi, orice subiect care nu are un forum separat
DzR
Newbie
Newbie

Re: IlogicGroup on Facebook

Post by DzR »

Adevarul e ca pustanii din generala-liceu (12-17 ani) sunt cei care au timp sa intre pe server, sa posteze pe forum, ca nu au altceva mai bun de facut. Cine are peste 25 deja are alte prioritati si intra cand si daca are timp, dupa munca, etc. Daca eu am timpul liber limitat si pot intra seara la 8 sa joc un CS, si vad serverul gol, mai incerc in alte zile si e tot asa la un moment dat caut alt server, nu stau sa astept sa intre cineva sau sa ma fugaresc singur pe harta.

Crede-ma ca pot fi oricati admini ca pana la urma admini nu fac cat 3 jucatori. Admini sunt acolo sa mentina un joc placut pentru toata lumea, cu gag la cei care injura, sa baneze codati etc.
Uitandu-ma pe gametracker la statisticile SV1, arata ca in ultima saptamana,au maxim 9 jucatori pe server si asta in 2 zile. In ultima luna au fost peste 9 jucatori de 3 ori.

Oricum ideea cu premile nu era sa sa cumparam jucatori sau useri. E vorba de marketing: cand mergi in supermarket si vrei sa cumperi suc, daca vezi ca-ti da o doza la 2x2l de cola cumperi alea 2 sticle chiar daca tu ai vrut initial sa cumperi 1 sticla sau 2x2.5l pt ca primesti ceva "gratis"..
Ideea era sa dai premii mici pt care nu se deranjeaza un "traseist" dar un jucator normal care cauta un forum sau un server unde sa joace/posteze sa fie tentat sa vina la noi nu la concurenta.

Ma rog era oricum doar o idee.
Image
Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Claudiu

Post by Killaflo »

Ideea lu Dzr de-a creea un grup pe Twitter am vb si cu ariki innainte sa faca pagina de facebook.
Intr-un fel nu sunt nici eu deacord cu premiile , vine joaca pentru ele dupa aceea te lasa cu ochi-un balta.
Inactivitatea la admini sunt din urmatoarele cauze :
1. Jucatori putini (cred ca niciun admin nu mai are chef sa joace 1vs1)
2. Multi pustani cu cheat-uri
3. Lucru + sesiune, pauza din cauza jocului.
Cum ziceau altii, pentru popularea serverului, chiar daca unii din noi nu sunt de acord cu redirecte si boostere.
Ar trebui sa subliniem ideea de a reface statisticile si macar pentru jucatorii vechi ai comunitatii sa le oferim o sansa de-a castiga licenta de cs 1.6.
Cei care au timp de cs sunt copii de la varsta de 14-18(19) ani , desi ii bacul cate 2 ore pe zi de invatat nu-i o crima, cei care zic ca n-au timp de cs , nu exista sa nu ai timp ca daca vrei sa joci , joci la orice ora indiferent de problema, cand zice ca n-au timp mai bine spus n-au chef.
Counter strik-ul trece printr-o perioada de continua scadere, din cauza updaturilor si alti factori care strica buna dispozitie a individului.
Ca o idee dati admin la jucatori cum ar fi de ex: Matache , Ioana, Saab, Scuby(ups eroare), (cu toate ca incalcam modelul de cerere)
O alta propunere faceti o subcategorie cu poker. Facem un Gather cand au toti adminii timp (nu-i o problema daca jucam admin vs admin).
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
VRossi
Global Moderator
Global Moderator

Post by VRossi »

Nu-s de acord cu ideea de admini fara steam, vrei admin si iti place jocul, 8 $ e un fleac. Daca nu dai cei 8 $, ca si toti jucatorii amintiti mai sus de tine, atunci chiar nu meriti admin. Bogdanel reprezinta o persoana care merita admin pe toate serverele, fiindca e poate singurul care mai aduce jucatori noi in momentul de fata (cum faceai tu pe vremuri killa).

O idee buna pentru a se da admine, si pe care am vazut-o pe alte servere, care chiar stimuleaza jucatorul: primul, sau primii 3 jucatori din top non-admini in fiecare luna sa aiba posibilitatea de a primi admin (asta daca joaca de pe steam, sau intentioneaza sa achitioneze), sau altfel de premiu, inclus ce a subliniat si DzR... daca el doreste.

Cu ce ar imbunatati activitatea o subcategorie de poker? Dimpotriva... si putinii jucatori care mai frecventeaza serverele ar intra la poker.

Ca sa-ti raspund la toate cele 3 puncte subliniate de tine:

1. Jucatori putini - 1 admin e in primul rand un jucator, si abia apoi vin celelalte roluri, 1 admin in plus inseamna 1 jucator in plus.
2. Multi pustani cheat-uri: - rolul unui admin e acela de a avea grija ca I.G. sa nu se umple de pustani cu cheat-uri, daca acei admini nu se obosesc sa intre, cum ar putea vedea pustanii cu cheat-uri, pustani care distrug cheful si celorlalti jucatori, si asa putini.
3. Lucru + sesiune: - lucrez, nu am sesiune si cu toate asta gasesc de obicei 1 ora pe zi pentru joc. Daca esti admin si nu gasesti ora respectiva, sau mai mult, joci pe alte servere atunci cere demote si gata; nu te obliga nimeni sa faci ceva pentru care nu ai timp, sau sa te imparti intre n servere.

Ca si in orice comunitate, jucatorul/user de rand tine comunitatea in viata, insa intr-o perioada de criza apelezi in primul rand la ceea ce ai, adica staff.
Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Claudiu

Post by Killaflo »

=)) ma faci sa rad Rossi, hai ca tu esti expert in popularea serverului si a forumului.
Cu pokerul a fost o gluma, se pare ca nu stii de gluma.
Tie ti-ar conveni sa dai bani pentru steam ca sa fi admin categoric NU!!!
Sau sa platesti adminu , ce castigi (NIMIC) sa fi VIP pe forum.
Multumitii lui Ariki ca , lui MadMan si mie ca am adus jucatori care au crescut pe aceasta comunitate.
La punctele 1si la care mi-ai raspuns sunt total de acord cu tine.
Exemplele de mai sus au fost in caz de nevoie chiar daca incalcam regula "Suprema" n-ai ce face trebe sa dai in stanga si in drepta cu admine daca nu jucati 1vs1.
Vrei adminele mele hai ca ti-le dau, daca tot zici ca nu le merit.
Parca ai zis ca nu te mai intereseaza comunitatea , vrei admin ti-ai luat demote pentru discutia ta cu paX in trecut.
Ca sa stii ca unii din noi nu stau in admin.
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
mycroic3
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Dan

Post by mycroic3 »

ultima fraza, cat de adevarata poate sa fie ^:)^ respect!
VRossi
Global Moderator
Global Moderator

Post by VRossi »

Da croic3, dar nu e cazul lui killa. :)) Am cerut eu undeva vreun admin pe aici? Mi se rupe de admin, i-am mai zis-o si lui paX, care credea ca daca-mi da demote nu o sa mai intru.

Dupa ce am luat demote am jucat cel putin la fel de mult ca si pana atunci, Bogdanel la fel, croic3 la fel. Tu in schimb killa dupa ce ai luat demote de cateva ori, iti cautai alte comunitati. Vrei sa stau sa ti le enumar acum? Deci mai scuteste-ma cu adminele tale, ca mi se rupe de ele.

Referitor la intrebarea aia, daca as da bani pentru steam ca sa am admin... eu am dat bani ca sa fiu jucator. Puteam sa joc si eu cu amaratul asta de kit crackuit, insa am preferat sa dau banii respectivi fara sa fiu admin pe nicio comunitate. :)

Nota de final: O sa-ti fac o statuie fiindca ai adus jucatori care nu mai exista pe aceasta comunitate in momentul de fata. Te-ai pus in aceeasi fraza cu ariki, inseamna ca esti o persoana intr-adevar importanta pentru I.G.. :-@
ariki
Administrator
Administrator
Nume Real: Marian

Post by ariki »

Ia incetati cu toate prostiile, VRossi spunemi o comunitate care nu foloseste redirecte / boost , o tot ti pe asta ca nu esti deacord ca bla bla bla, si mai stiu eu ce... Dar in schimb te joci pe comunitati populate din boost si redirecte. Subiectul este inchis ati deviat total de la el :)
De la un lucru bun voi faceti unul rau. O sa ma ocup personal de popularea serverelor in metodele moderne, deoarece cele clasice sunt fumate de mult timp.
Topic Inchis!
P.S. - Observ ca unora dintre voi nu sunt obisnuiti cu schimbarile, tocmai de aia nu avem parte de o cantitate mare de jucatori!
warning   Warning
------------
Locked