In primul rand nu inteleg de ce ai dat lock la topic ... se discuta ( cred ca asta e sensul forumului), cei drept e nasol sa se discute despre top, la CS, caci lumea nu ar trebui sa joace pentru top... dar era vorba de o reclamatie ...
Ma bucur ca a resetat topul si cuvintele adresate tie ar trebui sa te puna pe ganduri ... daca ai umblat la rankuri ...
P.S rog sa nu se bage altii in seama, asta e pt Flop, ca nu am apucat sa-i raspund...
Pt flop care a dat lock la topic :)
Pt flop care a dat lock la topic :)
Last edited by redulian on Wed Feb 10, 2010 19:04, edited 1 time in total.
http://deadfix.com/wp-content/uploads/2 ... moving.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Pt flop care a dat lock la topic :)
Daca nu vrei sa se bage altii in seama, foloseste PRIVATE Message-urile, si atunci discutia ramane intre voi 2. In momentul in care ai postat pe un spatiu deschis publicului, asteapta-te ca publicul sa se bage... pt ca are tot dreptul sa o faca.
Inca tot nu ai explicat ce ai cu el... Il tot acuzi de ceva bazandu-te doar pe un sentiment?! Asta daca tot ai chef de discutii...
Inca tot nu ai explicat ce ai cu el... Il tot acuzi de ceva bazandu-te doar pe un sentiment?! Asta daca tot ai chef de discutii...
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
pe mine deja incepe sa ma irite , i-as fi dat ban deja probabil in alte zile la cum vorbeste de parca ii datoram noi ceva lui ca joaca cs pe serverele noastre
+ ca i sa raspuns din ce cauza nu era listat in stats , si oricum nimeni nu poate sa le modifice ... nici macar eu.
+ ca i sa raspuns din ce cauza nu era listat in stats , si oricum nimeni nu poate sa le modifice ... nici macar eu.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Ne cunoastem cumva? Ai permisiunea mea sa-mi dai porecle sau cum iti permiti sa vorbesti in halul asta?redulian wrote: P.S rog sa nu se bage altii in seama, asta e pt Floc, ca nu am apucat sa-i raspund...
Dupa ce ai scris azi pe forum cred ca vrei sa ne parasesti, daca e asa poti sa spui frumos si te ajutam, daca nu sa-ti controlezi limbajul ca nu te-ai tras de chiloti cu toti de pe forumul asta.
Am dat lock pentru ca ti s-a raspuns la intrebare, nimeni nu ti-a sters rankul ci ti-a fost scos(temporar) din top pentru inactivitate.

ah, sorry, chiar nu am vazut ca am gresit o litera la nick ...
Daca imi spunea titex de la inceput ca nu se poate modifica topul in nici un fel... era mai simplu..
Sorry pentru deranj ...
Daca imi spunea titex de la inceput ca nu se poate modifica topul in nici un fel... era mai simplu..
Sorry pentru deranj ...
http://deadfix.com/wp-content/uploads/2 ... moving.gif" onclick="window.open(this.href);return false;