Stiri postate automat
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Stiri postate automat
Asta e mai mult o intrebare decat o sugestie ... daca credeti ca e nevoie de asa ceva , si anume un BOT sa posteze automat pe forum un numar de (1-9 topice) stiri preluate de pe alte siteuri din diferite categorii.Pentru ficare categorie se pot prelua stiri de pe mai multe siteuri , pentru fiecare site se poate configura cate stiri sa se posteze de acolo.
P.S. ar fi bine daca v-ati da si cu parerea in scris ... nu doar prin vot si sa ziceti cam cum ati vrea sa fie , ce ati vrea sa fie.
Mersi!
P.S. ar fi bine daca v-ati da si cu parerea in scris ... nu doar prin vot si sa ziceti cam cum ati vrea sa fie , ce ati vrea sa fie.
Mersi!
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: Stiri postate automat
Pai ce fel de stiri?referitoare la ce?

"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
referitor la orice , incepand de la stiri IT (software,hardware) pana la stiri banale din orice categorie din viata de zi cu zi va puteti gandi (sport,politica,... din oras (cj)) , o "schita" dupa cum ar arata chestia asta:ch!0 wrote:Pai ce fel de stiri?referitoare la ce?
- Categorie pe Forum (de ex Stiri)
- -Categorie stiri (de ex IT)
- -Subcategorie stiri IT (de ex Programe)
- -Subcategorie stiri IT (de ex Harware)
- -Categorie stiri (de ex Din Oras)
- -Subcategorie stiri din oras (de ex Sport)
- -Subcategorie stiri din oras (de ex Evenimente)
- -Subcategorie stiri din oras (de ex Politica)
- -Categorie stiri (de ex IT)
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
ok atunci:D.

"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
si eu sunt de acord. eu zic ca ii bine sa avem pe forum decat sa caut pe google daca ma intereseaza ceva de genul IT
deci pro

si eu sunt de acord cu asa ceva , ca si sugestie pentru siteuri de pe care sa se preia stiri ar fi : 1--campionate de cs sau hl pentru cei care ii intereseaza , scorurile meciurilor de cs, hl
2-- evenimente in cluj
3-- cele mai noi tehnologii aparute
etc
2-- evenimente in cluj
3-- cele mai noi tehnologii aparute
etc
eu sunt de acord cu un astfel RSS integrat si sa comentam stirile aparute,numai ca suntem o mana de useri care sunt interesati si de altceva inafar de CS din totalul membriilor I.G..
Nu stiu cat efort implica aceasta implementare, insa parerea mea este we should give it a try...o perioada de "test" de 2 saptamani.
Nu stiu cat efort implica aceasta implementare, insa parerea mea este we should give it a try...o perioada de "test" de 2 saptamani.
am aceeasi parere ca si tataru 

De acord cu aceasta idee, cred ca ar inmulti numarul personelor care ar intra pe site. Stirile ar putea fi de la politica, amuzament, sport,toate genurile. Mi-ar fi mai ok decat sa tot intr-u pe site la protv sau pe anumite site-uri si sa tot deschid pagini.