Salut la toti,
De cateva zile m-am in Marasti, pe Oltului, la casa. Este instalat UPC, mi se pare ca-i abonament de 70 ron, insa merge execrabil de prost..asta cand merge.
Ideea e ca vreau sa-mi schimb provider-ul de net de la UPC la RDS.
Am sunat la RDS serviciu clienti pentru a ma interesa de arie de acoperire a servicilor RDS, in speta fibra optica insa nu mi-a putut oferii informatii deoarece ei detin harta servicilor doar pentru blocuri iar pentru case trebuie vorbit cu un agent comercial zonal RDS care sa-mi calculeze o instalare separata si s.a.m.d. . Problema e ca astia n-au orar decat de la 9 pana la 18 si nu prea am cand ajunge in acest interval la ei, de aceea prefer sa va intreb pe voi initial. (poate, poate :d)
Intrebarea mea este, daca sunt persoane care au avut sau stiu despre o astfel de experienta, ce costuri implica o instalare RDS pentru casa ?
Mersi ;)
Arie acoperire RCS-RDS
Re: Arie acoperire RCS-RDS
Din cate stiu eu daca nu au deloc retea pe strada ta nu cred ca o sa miste careva dintre ei doar pentru o singura persoana. Chiar daca ai pe strada si trasa retea ca sa ii suni tu pe ei sa-ti traga de la retea in casa fibra optica te cam costa. Acum depinde de ce oferte au ei. A da fibra optica oricum nu iti ajunge pana in casa. doar pana la modemul de pe strada, iar de la modem in casa ta nu mai e fibra optica. Cel mai bine ar fi sa mergi la ei la sediu sa vorbesti cu ei. Sper sa reusesti ceva!.
Succes!
Succes!
Nu sunt costuri....instalare Gratuita + 1 Luna Gratis Internet ! Orice instalare !
Dar problema e....ca sa fie o retea apropiata locului,blocului,caselor,de unde sa se poata face legatura prin fibra !
Stima !
Dar problema e....ca sa fie o retea apropiata locului,blocului,caselor,de unde sa se poata face legatura prin fibra !
Stima !
mda...m-am mai interesat dar cam putine sanse sa fie trasa fibra prin zona aia sau prin apropiere
deci sunt nevoit sa raman cu UPC-ul vietii.

-
- Administrator
- Nume Real: Alex
se ridica si clicknetu'
dupa parerea mea in maxim un an de zile va fi mai bun decat UPC-ul
... cel putin asa mi-a soptit o pasarica , dar se poate sa fiu si nebun pentru ca pasarelele nu vorbesc 
dupa parerea mea in maxim un an de zile va fi mai bun decat UPC-ul

Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Si eu mis in situatia lui taturu ca fibra nu baga la casa la o singura persoana