Am deschis acest topic ca sa putem vorbi ce facem noi de zi cu zi,sa glumim si sa nu avem o tema anume pe care sa ne bazam adika daca un topik ar fi doar despre gimnastica noi ar trebui sa vorbim numai despre gimnastica si pt ca am vazut ca daca ne abatem putin de la subiectul unui topic,acel topic este inchis asa ca mai bine sa discutam aici fara sa se inchida si acesta si sa putem vorbi liber,in limita bunului simt bineinteles,sa putem sa socializam mai bine,sper sa va plaka
e un obicei prost care nu prea este tolerat pe forumul asta dupa cum ti-am scris si in privat
indiferent cum scrii ... problema e ca dupa parerea mea nu zici nimic pentru cineva care scrie atat de mult
e doar o critica constructiva nimic mai mult , in speranta ca o sa-ti revizuiesti "comportamentul" , asta nu inseamna nicidecum ca n-ar mai trebui sa postezi ... dar gandeste ca ceea ce postezi ar trebui sa aibe si ceva folos nu doar sa aduni posturi.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
din pacate elevii de clasa a 12-a la bac scriu in stilul asta . peste 5 ani unde ajungem ?? hai ca pe forum , chat , mirc merge , dar la scoala sa scrii in halul asta ... ii penal .
eu am zis in general , n-am zis ca tu ai scrie asa la teste . eu n-am probleme cu descifratul dar ma deranjeaza scrisul stil messenger .
Si cum ii vremea pe la voi ??