Va intereseaza si altceva in afara de counter-strike ?
Ati vrea sa se discute despre ceva nume si nu avem deja un forum special ?
P.S. sunt curios cati or sa raspunda pe acest topic

si cine te opreste sa faci ?BQGDAN wrote:Eu zi sa facem si "jocuri" mai de copii sau mai de oameni mari, asa interactive... "sa suneeee teleeefoooonnnuuu !!!" , glumeam... ma gandeam la '5 cuvinte' asa se numeste.
asta fac si eu si probabil si altii de pe forum , dar chestia pentru care am deschis acest topic e sa stiu ce va intereseaza , daca aveti voi ceva de zis la care sa raspunda ceilalti si nu invers, sau la voi inspiratia e ca ciclul .. vine o data pe lunaaka.Tataru wrote:Eu unul dupa ce ma loghez ... apas direct pe "Vizualizare mesaje noi" si citesc tot ce este si unde am ceva de zis , scriu. Zici ca's addicted ...ca si blogherii aia fanatici , desi formeaza tic nervos in refresh-uirea site-ului/articolelor
oricum , putine voturi are poll-ul , o sa trimit um mesaj la toti useriiAti vrea sa se discute despre ceva nume si nu avem deja un forum special ?
nu ma intereseaza sa va lasati de csbufu wrote:tot nu vad care e problema fiecare citeste cel intereseaza.. nu cred ca asta e tema topiculuivrei sa ne convingi sa ne lasam de cs..sau c ?
esti libera sa iti alegi sa vb despre ce vrei..din cate am inteles ca tia zis titex . soo ?